DURF! Cirque de la Liberté


In de maand juni strijkt Cirque de la Liberté weer neer in Arnhem. Deze spiksplinternieuwe circustheatershow DURF! verrast jong en oud, rijk en arm, circusfan of niet met spetterende voorstellingen van 22 juni t/m 10 juli op de ASM-haven in Arnhem.

DURF! Cirque de la Liberté is geen traditioneel circus. De piste is verruild voor een haven, geen levende dieren maar beestachtige sketches, niet alleen circus, maar circustheater. Dat wil zeggen een combinatie van circus, theater, live muziek, zang en fashion.

Vrijheid is het centrale thema van deze bijzondere circusshows. Hoe we ons gedragen, zegt iets over wie we zijn. De clown is hier misschien wel het meest aansprekende voorbeeld van.

DURF! Cirque de la Liberté is circus in zijn meest wervelende vorm. Met muziek, zang, clownerie en acrobatiek. Het hart van deze circusshow wordt gevormd door musici en circusartiesten (o.a. afkomstig van het wereldberoemde Cirque du Soleil). Zij verzorgen een bijna anderhalf durende voorstelling die de bezoeker op het puntje van zijn stoel houdt, ontroert en doet schateren van het lachen. Komt dat zien en beleven!

nico en co ontwerpers, Geraldine Lodders stichting touchstones