Spaghetti met Olifantentranen


Circus is van oorsprong 'Volksvermaak' en dus bedoeld voor jong en oud, arm en rijk, mensen van alle culturen. Circus brengt iedereen op de been om als één grote familie te genieten van het grote avontuur dat DURF! Cirque de la Liberté te bieden heeft.


DURF! is aldus SAMEN plezier beleven aan de circustheatershow en DURF! is SAMEN eten aan lange tafels in ASM-haven, een unieke gebeurtenis, die u niet mag missen. Samen eten verhoogt immers het gevoel van samenzijn én met z'n allen een ongekend avontuur beleven; het maakt een avond DURF! Cirque de la Liberté compleet.


Wij serveren daarom vooraf aan de avondvoorstellingen (bij de middagvoorstellingen achteraf) 'Spaghetti met Olifantentranen'. Een passievolle maaltijd volgens geheim recept bereid.


DURF! Cirque de la Liberté is een circustheatershow zonder dieren. Dit feit hebben we doorgevoerd in het eten...


'Spaghetti met Olifantentranen' kost 12,50 euro en is uitsluitend in combinatie met een entreeticket te koop in de digitale ticketshop.
Kom samen met vrienden, familie en kinderen, buren, collega’s, uw netwerk en/of klanten genieten van een heerlijk avondje uit door eerst gezellig met elkaar te eten om daarna te genieten van DURF! Cirque de la Liberté.


Combi-tickets: Spaghetti + Show


1-3 personen: entree 18,50 + Spaghetti 12,50 = 31,- euro p.p.
4 personen of meer: entree 16,- + Spaghetti 12,50 = 28,50 euro p.p.
kind, 65+, student: entree 16,- + Spaghetti 12,50 = 28,50 euro p.p.


Let op: Komt u met 30 personen of meer neem dan contact met ons op!! Wij zorgen dan voor de reservering en een feestelijk onthaal van uw gezelschap.
Email naar info@cirquedelaliberte.nl


Wij verheugen ons erop samen met u aan tafel te zitten!

nico en co ontwerpers, Geraldine Lodders stichting touchstones